Το καλύτερο καθαριστικό πολλαπλών χρήσεων 1 λίτρο 9.67 fc/ταμ

 

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ

Κατηγορία 10best.world

L.O.C. Καθαριστικό Πολλαπλών Χρήσεων διαλύει όλους τους τύπους βρωμιάς, συσσωρευμένων λεκέδων και ρύπων, χωρίς να αφήνει σκληρά υπολείμματα.

 

Ποια είναι τα οφέλη για εσάς

  • καθαρίζει αποτελεσματικά, διαλύοντας κάθε είδους βρωμιά, συσσωρευμένους λεκέδες και ρύπους και αφήνει τις επιφάνειες χωρίς σημάδια, και γυαλιστερές που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ξεπλύνετε.
  • Αφήνει το σπίτι σας με αίσθηση καθαριότητας, φυσικά φρέσκο και ασφαλές, χάρη στα ισχυρά συστατικά καθαρισμού ακόμη και αν αυτά είναι φυτικής προέλευσης.
  • Κάνει την καθαριότητα του νοικοκυριού ευκολότερη, χάρη στη σύνθεση πολλαπλών χρήσεων και την ευελιξία του.
  • Δεν αφήνει καθόλου επιβλαβή κατάλοιπα διότι δεν περιέχει φωσφορικά άλατα, δραστικά οξέα ή λευκαντικό χλωρίου και είναι εντελώς βιοδιασπώμενο.

 

Για ποιο λόγο θα σας αρέσει

Αν θέλετε το σπίτι σας να είναι πεντακάθαρο και ασφαλές για εσάς και την οικογένειά σας, τότε, το L.O.C. Καθαριστικό Πολλαπλών Χρήσεων είναι για σας. Αυτό το καθαριστικό πολλαπλών χρήσεων διαλύει αποτελεσματικά και οικονομικά βρωμιά, συσσωρευμένους λεκέδες και ρύπους σε όλες τις πλενόμενες επιφάνειες. Ωστόσο, χάρη στη συγκέντρωση φυτικών συστατικώνπου διαθέτει και την απόρριψη σκληρών και επιβλαβών χημικών ουσιών, είναι αρκετά ήπιο για χρήση στο δέρμα και δεν αφήνει δραστικά ή τοξικά κατάλοιπα. Αποτελεσματικό, πολλαπλών χρήσεων, ήπιο και φιλικό προς το περιβάλλον - δεν είναι λοιπόν λογικό που το Καθαριστικό Πολλαπλών Χρήσεων χρησιμοποιείται και το εμπιστεύονται οι οικογένειες σε όλο τον κόσμο για πάνω από μισό αιώνα;

 

Ενδιαφέροντα στοιχεία

  • L.O.C. Το Καθαριστικό Πολλαπλών Χρήσεων ήταν το πρώτο, παγκόσμιο, κορυφαίο σε πωλήσεις προϊόν της επωνυμίας AMWAY - Υπήρξε ένα βασικό προϊόν στα σπίτια σε όλο τον κόσμο για πολλές γενιές.
  • Διαθέτει την σύνθεση BIOQUEST FORMULA της AMWAY. Τα προϊόντα BIOQUEST FORMULA χρησιμοποιούν δραστικά συστατικά φυτικής προέλευσης για εξαιρετικό καθαριστικό αποτέλεσμα χωρίς να βλάπτουν το περιβάλλον.
  • Πιστοποιημένο από το Πρόγραμμα του Οργανισμού Προστασίας Περιβάλλοντος των Προστασίας (EPA) και το πρόγραμμα ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ (SAFER CHOICE), που σημαίνει ότι η σύνθεση του προϊόντος περιέχει συστατικά με πιο θετικά για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον χαρακτηριστικά από τα συμβατικά προϊόντα του ίδιου τύπου.

Η AISE (Διεθνής Ένωση για Σαπούνια, Απορρυπαντικά και Προϊόντα συντήρησης) έχει πιστοποιήσει ότι τα προϊόντα AMWAY HOME πληρούν τα περιβαλλοντικά, κοινωνικά και οικονομικά της πρότυπα.

Κατηγορίες Αγγελιών: